Download Template for Joomla Full premium theme.

Deutschland online bookmaker http://artbetting.de/bet365/ 100% Bonus.

Online bookmaker bet365

Výhra pre Smer nemusí byť výhrou pre Slovensko

Keď sme chodili spoločne protestovať proti Gorile, myslel som si, že Slováci chcú konečne zmenu. Všetko tomu naozaj nasvedčovalo. Asi som sa mýlil...?

Smer dostal 83 kresiel a pokojne môže zostaviť vládu, pravica sa rozpadla pod náporom káuz a vlastného hašterenia. Žiadna nová strana s novými ľuďmi sa do parlamentu nedostala, a tak sa zdá, že voličom sú bližšie sľuby politikov, ktorí sa našej dôvere niekoľkokrát vysmiali. Veľkým prekvapením je Matovič so svojim programom, ktorý dokázal presvedčiť osem a pol percenta voličov. Som zvedavý, aké perly ducha budeme počuť od jeho 16 „obyčajných ľudí“, ktorí sa navzájom ledva poznajú. Naopak, teší ma prepad SNS, pretože tá banda zlodejov má už dávno sedieť niekde v Leopoldove a teraz sú bez imunity, ďaleko od korýt. Výsledky SaS ukázali koľko majú reálne hlasov, bez marihuanou sfanatizovaných mladých ľudí. Dostali do parlamentu a môžu si nahovárať, že sú niečo viac ako strana na jedno použitie. Volebná katastrofa v podaní SDKÚ by mala byť signálom pre Mikuláša Dzurindu, nech si zbalí svoje nakradnuté peniažky a odbicykluje niekam veľmi ďaleko. Bohužiaľ Miki trpí rovnakým syndrómom ako väčšina mafiánskych bossov a nevie kedy odísť. Ku KDH a Mostu sa ani nemá zmysel vyjadrovať - strany bez nápadu, bez myšlienky a normálneho programu. Držia hubu a krok, len aby neprišli o svoje smiešne percentá a mohli sa aj naďalej vyhrievať na svojich teplých poslaneckých stoličkách.

Kam bude od marca smerovať Slovensko? Nová vláda bude mať pred sebou neľahkú úlohu postaviť sa čelom ku kríze a zabezpečiť fungovanie tejto krajiny bez zadlžovania sa ďalších generácií. Fico raz ukázal, že na to nemal a možno, že po budúcich voľbách ho straníci namiesto dvíhania nad hlavy, radšej vyhodia von z okna. Škoda že jeho životnú filozofiu „bohatým beru a na chudý seru“ ešte neodhalili jeho voliči a po mene rétoriky ani neodhalia. Budete mať na to ďalšie štyri roky, takže vám prajem príjemné vytriezvenie. AJ keď zatiaľ kroky ktoré robí sú v súlade s tým čo sme chceli aj my. Nakoniec ak predsa len tu bude strana ktorá dokáže urobiť to za čo sme bojovali tak budem len rád a nepotrebujem sa venovať politike ja. Ale z opice sa bude náš národ zotavovať ešte veľmi dlho. Je jedno, či Fico bude vládnuť sám, alebo si bude chcieť niečo ukrojiť aj nejaká iná strana. Vývoj politiky bude určovať Smer, ktorý prípadného koaličného partnera roznesie v zuboch. Predpokladám, že sa zadlžíme na niekoľko generácií dopredu, len aby sme mali z čoho rozdávať dôchodky chudobným občanom.

Parlament sa ani po voľbách nezmenil a naďalej zostáva zoologickou záhradou ovládanou gorilami. Opäť bude o našich osudoch rozhodovať človek, ktorý nepoprel, že s predstaviteľmi Penty chodí na kolu a ešte sa z toho vysmieva počas predvolebnej noci. Opäť sme politikom ukázali, že chceme, aby mafiáni ostali v parlamente a nevadí nám ak nás pred očami okrádajú. Najhoršie na tom je, že sme sa ako krajina nikam neposunuli dopredu a to si v čase krízy nemôžeme dovoliť.

Napriek tomu ďakujeme všetkým voličom, ktorí nám prejavili dôveru a sľubujeme, že z politiky neodchádzame. Strana PRÁVO A SPRAVODLIVOSŤ bude pozorne sledovať vývoj slovenskej politiky a naďalej bude predstavovať alternatívu voči Gorilým politikom.

Redakcia novín Právo A Spravodlivosť
Nitrianska 119
940 01 Nové Zámky
0911122441
Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebuješ mať nainštalovaný JavaScript.

Naše myšlienky

  • Vrátiť dôveru politike,
    politikom a spoločne
    s každým, kto prejaví
    záujem spolupodieľať sa
    na riadení veci verejných.
    Znížiť mieru nespravodlivosti,
    ktorú pociťujú jednotlivci.
    Zabezpečiť nasledujúcim
    generáciám perspektívu.

Niečo

Niečo