Download Template for Joomla Full premium theme.

Deutschland online bookmaker http://artbetting.de/bet365/ 100% Bonus.

Online bookmaker bet365

Čo prináša PRÁVO A SPRAVODLIVOSŤ?

Vôbec sa Vám nečudujem, ak pristupujete ku každej novej politickej strane obozretne. Práve naopak, treba to tak robiť. 20 rokov nám tu vládli zlodeji a podvodníci, ktorí nám sľubovali dvojnásobné platy, hory a doly, a potom po voľbách na to rýchlo zabudli, starajúc sa len o svoje kšeftíky. Politické strany, ktoré tu doteraz vládli, boli len marketingové nástroje na ožobračovanie občanov. Je preto len logické, že ste apatickí a rezignovaní. Aj ja som taký bol po skúsenostiach s tým, ako funguje, lepšie povedané nefunguje, tento štát. Ale potom som si povedal, že namiesto hromženia pri pive s tým treba niečo urobiť. A zistil som, že okolo mňa, a nie len tam, je stále dosť čestných ľudí, ktorí chcú a dokážu túto krajinu spravovať.

Preto sme založili politickú stranu PRÁVO A SPRAVODLIVOSŤ. Začali sme od podlahy, bez sponzorov, bez „skupín“ v pozadí, zbierali sme podpisy a rozprávali sa s ľudmi po celom Slovensku. Začali sme budovať štruktúry v regiónoch, a stále v tom pokračujeme, toto je pre nás priorita. Sme stranou jej členov! Ak sa o tom chcete presvedčiť, staňte sa členom: čo hovoríme aj robíme! Sme strana pre ľudí: zriadili sme poradenské psychologické, právne a spotrebiteľské linky; pre našich členov zabezpečujeme bezplatné právne poradenstvo.

Myslíme si, že peňazí je v našej krajine dosť, sú len zle prerozdelené, keďže ich rozdeľujú ľudia s pochybnou minulosťou a ohybnými charaktermi.

Založili sme stranu čestných ľudí, úspešných ľudí, ktorí v živote už niečo dokázali svojou tvrdou, čestnou prácou. Niektorí z nich pozdvidli Slovensko aj medzinárodne, určite viac ako vlády, ktoré sme tu mali, ktoré za naše peniaze cestovali okolo sveta, a občania z toho nič nemali. Nepotrebujeme sa schovávať za žiadne reklamné agentúry, maskotov alebo komixových hrdinov. Ponúkame na kandidátke ľudí, ktorí už dokázali, že nepotrebujú sedieť v parlamente ako „profesionálni“ politici, ktorí tam čítajú noviny a hrajú sa na počítači, pokým z našich daní dostávajú 500 eur mesačne, a ešte sa nám so svojou imunitou vyškierajú do ksichtu keď opití šoférujú. Medzi našimi kandidátmi sú známe tváre; pre mňa sú však osobnosťamii všetci 150-ti kandidáti a kandidátky našej strany.

Nesľubujeme ale nesplniteľné. Ako už náš názov napovedá, myslíme si, že základom fungovania akéhokoľvek štátu musí byť právny systém. Bez fungujúceho právneho systému nebude náš štát nikdy dobre fungovať, tak, ako nikdy v histórii nefungoval žiaden iný. Funkčný a efektívny právny systém, zabezpečujúci spravodlivosť a rovnosť pred zákonom pre všetkých. Nie je možné, aby sa politici a miliardári zákonom vyhýbali, ako sa im zápači. Sme za zvýšenie trestnej sadzby a trestnoprávnu zodpovednosť politikov. My politiku vnímame ako službu občanom. Ak sa dostaneme do štátnych a vládnych funkcií, nechceme vládnuť, alebo zveľadovať Slovensko, aj preto sa nemusíme báť a môžme presadzovať zvýšenie trestných sadzieb a konkrétnej zodpovednosti najvyšších štátnych činiteľov.

PRÁVO A SPRAVODLIVOSŤ je jediná politická strana na Slovensku, ktorá nemá za sebou politickú minulosť, nespájali sme sa s tými, ani onými. Naši kandidáti neboli členmi skrachovalých politických strán, ako je to pravidlom na ostatných kandidátkách. Ak nás 22 rokov klamali, okrádali, zadlžovali a predali našu krajinu, prečo by ste tých istých ľudí volili ešte raz? Ja som ich už nedokázal voliť, a s tým som musel niečo robiť. Stranícka práca ma stojí veľa času a energie. Vidím, že tým trpí aj moja rodina, ale som si istý, že moje deti budú mať prospech z činnosti, ktorú robíme. A podobne to vidia i ďalší členovia a kandidáti za našu stranu. Jedna z nich mi na jednom z prvých stretnutí povedala, že sa rozhodla takto sa angažovať, lebo v minulých voľbách nemala koho voliť.

Treba zvoliť zmenu, pridajme sa k tomu! Voľte číslo 7! Viac informácií o našom programe, o našich kandidátoch, o konkrétnych riešeniach problémov, ktoré trápia nás všetkých, ako i o tom, ako sa môžete zapojiť nájdete na našom webe www.pravoaspravodlivost.sk

Redakcia novín Právo A Spravodlivosť
Nitrianska 119
940 01 Nové Zámky
0911122441
Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebuješ mať nainštalovaný JavaScript.

Naše myšlienky

  • Vrátiť dôveru politike,
    politikom a spoločne
    s každým, kto prejaví
    záujem spolupodieľať sa
    na riadení veci verejných.
    Znížiť mieru nespravodlivosti,
    ktorú pociťujú jednotlivci.
    Zabezpečiť nasledujúcim
    generáciám perspektívu.

Niečo

Niečo